Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Alumnes

 

TRÀMIT

 

IMPRÈS ASSOCIAT

Instància general  +info  Instància general
Carnet universitari  +info  Sol·licitud de carnet universitari
Prova homologació tìtol  +info  Sol·licitud de realització de proves
Representació  +info  Model de representació.

 

 


Instància general

Per a qualsevol tràmit en secretaria es pot utilitzar el següent model de sol·licitud:

 


Gestions del carnet universitari

Per a qualsevol gestió sobre el carnet universitari d'estudiant de la Facultat de Ciències Biològiques ha de dirigir-se a la Secretaria presencialment o per correu electrònic a biotramits@uv.es

Una vegada realitzades les gestions necessàries en secretaria, l'horari d'impressió de carnets de l'oficina del banc Santander del campus és dimarts i dijous de 9:00 a 10:30 i de 15:30 a 17:00


Prova per a l'homologació d' un títol estranger

Els estudiants que hagen triat la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València per a la realització de la prova d'aptitud o prova de conjunt exigida per Resolució del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport com a requisit per a homologar el seu títol universitari estranger per l'equivalent títol espanyol, hauran de sol·licitar-lo a la Secretaria de la Facultat i presentar la següent documentació:

  • Fotocòpia del passaport o D.N.I.
  • Imprès de sol·licitud.
  • Fotocòpia de la Resolució del Ministeri  d'Educació, Cultura i Esport en la qual es comunica l'obligatorietat de realitzar la prova de conjunt o la prova d'aptitud per a l'homologació del títol.
  • Resguard d'haver abonat la taxa corresponent.

Per tal de formalitzar la matrícula que permet realitzar la prova i obtindre el corresponent rebut, cal contactar amb la Secretaria de la Facultat de Ciències Biològiques (Tel. 96-354-44-53).
Els temaris de les matèries de la prova de conjunt o la prova d'aptitud són els mateixos que els de les assignatures de la Llicenciatura o el Grau corresponent i poden consultar-se en la web.

 


Representació

Quan l'interessat/da no puga realitzar personalment algun tràmit a la secretaria (excepte la recollida del títol) podrà autoritzar un tercer, qui haurà de presentar:

 Model de representació.

  •  Fotocòpia del DNI de la persona representada.
  •  Identificació de la persona que fa la gestió.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies