Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Biològiques Logo del portal

Les llicenciatures de Biologia, Bioquímica i Ciències Ambientals s'han extingit. Els estudiants que no finalitzaren aquests estudis només poden continuar-los sol·licitant l'adaptació al grau corresponent.

L’adaptació es realitzarà únicament a petició de l’ estudiant, i implica el tancament de l’ expedient de la llicenciatura (no es pot estar matriculat simultàniament als estudis de grau i llicenciatura) i l’ adaptació automàtica de les assignatures superades en la  llicenciatura que figuren en les regles d’ adaptació, que poden consultar-se en les taules que es troben a continuació.

No obstant  això, al grau en Biologia i al de Ciències Ambientals n’hi ha assignatures susceptibles de reconeixement que no es troben incloses en les regles d’ adaptació automàtiques (marcades amb # i consignades en roig en la taula d’ adaptació). Per al reconeixement d'aquestes assignatures és necessari presentar l'imprès de sol·licitud de reconeixement de crèdits  juntament  al de sol·licitud d'adaptació. 

A més a més, la disposició transitòria primera del "Reglament de reconeiximent acadèmic per la participació en activitats culturals, esportives, de representació estudiantil, solidàries i de cooperació" estableix que es podran reconèixer com a crèdits de participació en activitats universitàries els crèdits de lliure elecció que s'hagen cursat, fins a un màxim de 6 crèdits ECTS.

Termini de sol·licituds: del 15 de juny al 15 de juliol de 2020


Taula d'adaptació de la Llicenciatura al Grau de Biologia
Taula d'adaptació de la Llicenciatura al Grau de Ciències Ambientals
Taula d'adaptació de la Llicenciatura al Grau de Bioquímica i Ciències Biomèdiques

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies