Logo de la Universdad de Valencia Logo Campus de Ontinyent Logo del portal

 • La Facultat d’Economia segunda de España, por materias, en el ranking Scimago-Institutions Rankings (SIR)

  17/06/21

  La Facultat d’Economia segunda de España, por materias, en el ranking Scimago-Institutions Rankings (SIR)

  La Facultat d’Economia segunda de España, por materias, en el ranking Scimago-Institutions Rankings (SIR): “Estudios de Negocios y Administración” 121 del mundo y 2da de España; “Económicas y Econometría” 142 del mundo y 2da de España.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  14/06/21

  Conferència del programa Unisocietat a Ontinyent: "El sistema financer i la COVID19"

  A càrrec del Dr. Jaume Martí del Departament de Dret Mercantil. Universitat de València. Presentat per Anselm Bodoque de l'Agència Valenciana Antifrau 17 de juny 19h a l'Aula Magna del Campus d’Ontinyent de la UV

 • Campionat Autonòmic d'Esports Universitaris

  04/05/21

  Campionat Autonòmic d'Esports Universitaris celebrat al Port d'Alacant

  La Universitat d'Alacant, amb la col·laboració del Real Club de Regates d'Alacant, ha organitzat la competició de rem del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU) el 4 de maig a les aigües del Port d'Alacant. L'alumna Maria Martínez Bataller de 1° del grau d'infermeria al campus d'Ontinyent ha quedat subcampiona en la modalitat de Llaüt mediterrani amb mànegues de fins a 4 embarcacions. Des del Campus d'Ontinyent li donem l'enhorabona pels triomfs aconseguits i l’animem que continue amb la seua dedicació per l'esport i l'estudi.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  22/04/21

  CONFERÈNCIA D’ABRIL DEL PROGRAMA UNIVERSITAT I SOCIETAT A ONTINYENT

  CURS 2020-2021 “Ciència i cuina” Ponent, Salvador Garrigues Mateo. Catedràtic i Director de Departament de Química Analítica de la Universitat de València. Entrada Gratuïta Aforament limitat ateses les mesures anticovid estipulades

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  20/04/21

  Els estudiants del Campus d'Ontinyent al Campionat Autonòmic d'Esports Universitaris

  Al Campionat Autonòmic d'Esports Universitaris celebrat el 16 i 17 d'abril en les pistes de Gaetà Huguet de Castelló, els següents alumnes del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport del Campus d'Ontinyent de la Universitat de València, han pujat al medaller en la modalitat d'atletisme: Lola Cortina Piacentini • Pèrtiga FEM. - OR Jèssica Julia Bataller • 800 m FEM. - PLATA Borja Perelló Soler • 200 m MASC. - BRONZE • 4x100m MASC. - PLATA Marc Boix i Esteve • 4x100m MASC. - PLATA Des del Campus d'Ontinyent els donem l’enhorabona pels triomfs aconseguits i els animem a que continuen amb la seua dedicació per l’esport i l'estudi.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  15/04/21

  ‘Recuperant patrimoni de la Universitat: mapes i plànols del segle XIX’

  Al Campus de la Universitat de València a Ontinyent comptem des de hui dijous 15 d’abril i fins al dijous 6 de maig l’exposició ‘Recuperant patrimoni de la Universitat: mapes i plànols del segle XIX’, que mostra el procés d’intervenció i consolidació de 47 mapes del segle XIX de la Cartoteca, la unitat especialitzada en material cartogràfic que depén de la Biblioteca d’Humanitats Joan Reglà.

  [Leer más]

 • Ajudes TFG Campus d'Ontinyent

  14/04/21

  BASES 2a EDICIÓ D’AJUDES PER A LA REALITZACIÓ DELS TREBALLS DE FI DE GRAU (TFG) “FUNDACIÓ CAMPUS D’ONTINYENT”

  Amb la finalitat d'estimular l’activitat docent i investigadora sobre temes relacionats amb la comarca de la Vall d’Albaida, la Fundació Universitària “Campus d'Ontinyent” convoca la segona edició d’ajudes per a realitzar els Treballs de Fi de Grau (TFG) de les titulacions de grau que existeixen al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València. ****** FINS LES 14h. DEL DIVENDRES 14 DE MAIG DE 2021 ******

  [Leer más]

 • Entrega Premi Benicadell

  31/03/21

  El Campus d’Ontinyent, premiat per l’ús del valencià

  El Campus d’Ontinyent de la Universitat de València ha estat premiat per la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià. El lliurament del guardó ha tingut lloc aquest dimecres 31 de març a aquest Campus de la Universitat de València.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  08/03/21

  Dia Internacional de les Dones

  La Universitat de València celebra, com cada any, el Dia Internacional de les Dones al seu Campus d'Ontinyent il·luminant la façana del seu edifici històric.

 • imatge de la noticia

  11/02/21

  Premi Extraordinari de Grau al Campus d'Ontinyent

  El Consell de Govern de la Universitat de València, ha concedit el Premi Extraordinari de Grau pel rendiment acadèmic obtingut en els seus estudis conduents a l'obtenció del títol de Grau en Administració i Direcció d'Empreses, curs 2019-2020, l’alumna del Campus d’Ontinyent Maria Julia Ferrando Garcia.

  [Leer más]