càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

càtedres

I JORNADA DE DIRECCIÓ DEL PROGRAMA DE UVCÀTEDRES (11.12.2017): COMPROMÍS INSTITUCIONAL I REPTES DE FUTUR

 

La Sala de Juntes de l’edifici de Rectorat de la Universitat de València acollí la I Jornada UVcàtedres 2017: Compromís institucional i reptes de futur, en la qual es presentava el nou reglament de creació i funcionament de les càtedres i les estratègies de difusió i comunicació de les seues activitats.

Aquesta jornada, plantejada com un esdeveniment al qual es pretén donar continuïtat amb successives trobades en els pròxims mesos, naix amb l’objectiu principal de posar en contacte als representants de les diferents càtedres i informar-los de tots els serveis a la seua disposició perquè puguen organitzar activitats de tot tipus que ajuden a potenciar la col·laboració entre la universitat, les institucions i l’empresa privada. L’esdeveniment va comptar amb la presència de Guillermo Palao -vicerector d’Internacionalització i Cooperació de la Universitat de València-, qui va ser l’encarregat de presentar el nou reglament de creació i funcionament de les càtedres que ha sigut recentment aprovat pel Consell de Govern, i amb la de Rafael García, Director de l’Oficina de Polítiques per a l’Excel·lència de la UV, que s’encarrega de gestionar el programa UVcàtedres i proporcionar tota la informació i les estratègies de gestió necessàries per al seu funcionament.

Entre les principals novetats del programa UVcàtedres es troba la de potenciar la seua presència en xarxes socials i mitjançant eines de difusió com MeetUVcàtedres, així com la introducció de l’observatori Excellentia Ex Cathedra, que reconeixerà les bones pràctiques dutes a terme per les diferents càtedres.

En l’acte, celebrat el passat dilluns 11 de desembre, es donaren cita directors i representants de les càtedres, així com personal de la UV interessat en el funcionament de les càtedres universitàries. Després de la trobada va tindre lloc un desdejuni networking que va servir per a posar en comú les diferents propostes i experiències per part dels assistents.

Es pot accedir a la galeria d’imatges de la jornada seguint aquest enllaç.

 

Jornada UVCàtedres 2017