càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Acte de presentació de la 1a edició dels premis a millor TFM i TFG sobre sostenibilitat (ESG) TÜV SÜD – Càtedra d'Empresa i Humanisme

  • 13 de maig de 2024
Vicerectores amb representants de Tüv Süd

El 10 de maig el Rectorat de la Universitat de València va acollir l'acte de presentació de la 1a edició dels premis a millor treballe fi de màster i fi de grau sobre sostenibilitat (ESG) afavorit per l'empresa TÜV SÜD en col·laboració amb la Càtedra d'Empresa i Humanisme.

Aquest certamen sorgeix de la col·laboració entre TÜV SÜD, entitat proveïdora de serveis de certificació, auditoria, assaig, inspecció, assistència tècnica i formació en l'àmbit de l'alta qualitat, la seguretat i la sostenibilitat, i la Universitat de València, en el seu afany per afavorir la col·laboració públic-privada a través de la seua xarxa de càtedres.

A l'acte van assistir Rosa Donat, Vicerectora d'Innovació i Transferència, i Pilar Serra, Vicerectora de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable, per part de la Universitat de València, i Irene Huguet, Business Unit Manager TÜV SÜD Academy, i Guillermo Pérez, Key Account Manager de TÜV SÜD València, per part de l'empresa. També va assistir Tomás González, Director de la Càtedra d'Empresa i Humanisme.

El premi cerca enfortir la posició de la Universitat de València com a vertebradora del coneixement més avançat, afavorint que l'estudiantat investigue entorn de temàtiques emergents de gran rellevància, com la sostenibilitat, a través dels treballs fi de màster i grau. La trobada amb els responsables de TÜV SÜD va ser una oportunitat per a estrènyer llaços de col·laboració amb el teixit empresarial i, en particular, amb una empresa líder amb presència i abast global i més de 150 anys d'experiència en el sector.

Enllaç al web del premi.

Imatges: