càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Alcon-Universitat de València reuneix a la seua Comissió Mixta

  • 5 de febrer de 2020
Image de la noticia

Hui, 5 de febrer, ha tingut lloc, en el despatx de la vicerectora d'Innovació i Transferència, la reunió de la Comissió Mixta de la Càtedra Alcon de la Universitat de València i la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO).

En l'acte han estat presents, per part de la UV, la vicerectora d'Innovació i Transferència M. Dolores Real García, el vicerector d'Investigació Carlos Hermenegildo Caudevilla i el catedràtic d'Òptica de la UV José Mª Artigas Verde, director de la Càtedra. Per part d’Alcon han intervingut la Directora General Ana Isabel Gómez Ferrer i el Director Mèdic Xavier Puig Lladó. I per part de FISABIO han estat presents la Subdirectora Mèdica Cristina Peris Martínez, el gerent José Antonio Manrique Martorell i la investigadora Esther Fernández López. A més, ha participat com a convidada Mª Josefa Luque Cobija, professora del Departament d'Òptica i Optometria i Ciències de la Visió de la Universitat de València. L'ordre del dia de la reunió ha sigut el següent:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior
  2. Informe del director de la Càtedra
  3. Presentació i aprovació, si escau, de les activitats de la Càtedra per al pròxim curs
  4. Precs i preguntes

La Comissió Mixta és l’òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l’aprovació de les línies d’actuació i pressupostos, així com del seguiment de l’execució de les activitats de la càtedra.