càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Capgemini convoca la VI edició dels premis als millors TFG i TFM de l'ETSE-UV

  • 14 d’octubre de 2021
Image de la noticia

Ja s’han publicat les bases de la convocatòria de la V edició dels premis als millors Treballs de Fi de Grau i Fi de Màster de la Càtedra Capgemini-Universitat de València a la Innovació en el desenvolupament de programari. El termini de recepció de candidatures romandrà obert fins al 7 de novembre de 2021.

Podran optar a aquest premi aquells TFG i TFM realitzats dins del Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Multimèdia, Grau en Enginyeria Telemàtica, Màster en Tecnologies Web, Computació en Núvol i Aplicacions Mòbils, Màster en Ciència de Dades o Màster en Bioinformàtica.

Els treballs hauran d'haver sigut defensats en alguna de les convocatòries realitzades durant el curs 2020/2021, i la nota obtinguda haurà de ser almenys d’Excel·lent. L'autora o l'autor del treball guanyador rebran un rellotge intel·ligent (model Apple Watch Series 7) i un diploma acreditatiu.

 

El termini de presentació de treballs es tancarà el pròxim 7 de novembre. Les bases de la convocatòria es poden trobar en aquest enllaç.