càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra CAPGEMINI-UV lliura el seu V Premi al Millor Treball de Fi de Grau

  • 11 de gener de 2021
Imatge del lliurament del premi

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València va resoldre el passat 8 de gener de 2021 la 5a edició del Premi al Millor Treball de Fi de Grau o Treball de Fi de Màster del curs 2019-2020 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).

El guanyador d'aquesta edició ha estat Roberto Roig Pedro, alumne del Grau en Enginyeria Multimèdia, pel seu treball “Plataforma de streaming en viu per a la retransmissió de sessions de programació”, dirigit per la professora Inmaculada Coma Tatay. Han lliurat el premi Gabriel Enríquez (Responsable de la pràctica Custom Software Development [CSD] de Capgemini en Espanya) i Pablo Mir (Responsable de la práctica Custom Software Development [CSD] de Capgemini en València).

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari està dedicada a la realització d'activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària orientades al coneixement i la difusió d'innovació, agilitat i qualitat en el desenvolupament del programari. La càtedra té com a objectiu establir un vincle estable que permeta ajudar a formar i preparar als alumnes per a enfrontar-se al món laboral.