càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Capgemini-UV lliura el seu VI Premi al Millor Treball de Fi de Grau

  • 30 de novembre de 2021
Entrega de premi

La Càtedra Capgemini-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari de la Universitat de València va resoldre el 26 de novembre de 2021 la 6a edició del Premi al Millor Treball de Fi de Grau o Treball de Fi de Màster del curs 2020-2021 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV).

La guanyadora d'aquesta edició ha estat Elena Álvarez García, alumna del Grau en Enginyeria Multimèdia, pel seu treball “Desenvolupament d'una ferramenta interactiva d'anàlisi i visualització de textos de revisió d'articles científics”, dirigit pel professor Francisco Grimaldo Moreno. Han lliurat el premi Pablo Mir (Responsable de la pràctica Custom Software Development en València i líder de les comunitats de Desenvolupament de Programari en Espanya) i Carlos Aguilar (Responsable de desenvolupament i evolució de la Càtedra Capgemini-UV i cap de projecte).

La Càtedra CAPGEMINI-UV a la Innovació en el Desenvolupament de Programari està dedicada a la realització d'activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària orientades al coneixement i la difusió d'innovació, agilitat i qualitat en el desenvolupament del programari. La càtedra té com a objectiu establir un vincle estable que permeta ajudar a formar i preparar als alumnes per a enfrontar-se al món laboral.

Imatges: