càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Ciutat de Cullera anuncia la jornada #MOVxPAIMED

  • 6 d’octubre de 2022
Imatge de Cullera

la Càtedra Ciutat de Cullera anuncia la celebració de la Jornada #MOVxPAIMED el pròxim dia 28 d'Octubre 2022 en el Auditori del Mercat de Cullera (València).

El pròxim 28 d'octubre tindrà lloc la jornada “Paisatges turístics salvats i per salvar: Mobilització social i preservació del paisatge en el litoral mediterrani espanyol” a l'Auditori del Mercat de Cullera (València). Aquesta jornada està vinculada al projecte d'investigació nacional "MOVxPAIMED - Paisatges salvats i per salvar", en el qual participen les universitats de Girona, Alacant, València, Múrcia, Màlaga, Granada i la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Es tracta d'un projecte la finalitat del qual és analitzar de manera integral els fenòmens de transformació del territori litoral, així com visibilitzar aquells conflictes relacionats amb el paisatge i que han comptat i compten amb una mobilització social.

Aquests seran els temes que es tractaran durant la jornada tant en les dues ponències marc centrades en el paisatge litoral, com en les diverses taules redones on també es parlarà dels d'instruments territorials i de paisatge, així com dels nous models turístics vinculats a la costa espanyola.

La jornada començarà a les 9h i l'accés serà lliure, prèvia inscripció.

Inscripció en aquest enllaç

Imatges: