càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Ciutat de Cullera constitueix la seua Comissió Mixta

  • 1 de març de 2019
Image de la noticia

La nova Càtedra Ciutat de Cullera (CCC) va convocar la seua Comissió Mixta el passat 27 de febrer al Vicerectorat d’Innovació i Transferència per tal de constituir aquest òrgan de la Càtedra.

Una delegació de professors de la Universitat de València, presidida per la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, Dra. Mª Dolores Real García, juntament amb els membres de LOCSUS Dr. Joan del Alcàzar i Dr. Adrián Ferrandis, es va reunir amb una delegació de l’Ajuntament de Cullera, presidida pel seu alcalde, Jordi Mayor. També formaven part d'aquesta el secretari municipal, Javier A. Gieure Le Caressant i el tècnic de l'Agència de Desenvolupament Local de Cullera, José Salvador Martínez.

La reunió va tindre com a objectiu la constitució de la Comissió Mixta de la Càtedra i en l'acte van prendre la paraula els representants de la ciutat i els de la Universitat. Van ser nomenats codirectors de la Càtedra els professors Alcàzar i Ferrandis, i va ser aquest últim qui va desenvolupar la proposta que donarà continguts efectius i tangibles al conveni subscrit entre totes dues instàncies.

Entre les activitats que vertebraran la CCC, Adrián Ferrandis va destacar la creació d'un Observatori Territorial Turístic (OTT), la realització de cicles de jornades, congressos i conferències, la concessió d'un premi d'investigació –que portarà el nom del professor Joaquín Oliver- i la pròpia difusió de l'activitat de la Càtedra. Igualment es va aprovar de manera unànime el logo de la CCC, que va meréixer l'elogi de la Comissió Mixta al complet.

El pròxim 25 de març tindrà lloc a València, en el Rectorat de la Universitat, la signatura protocol·lària del Conveni de creació de la Càtedra, a càrrec de la Rectora de la Universitat de València, Dra. María Vicenta Mestre, i l'alcalde de Cullera, senyor Jordi Mayor.