càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Cultura Empresarial presenta una nova edició del programa “Qui pot ser empresari?”

  • 21 d’octubre de 2019
Image de la noticia

Un any més, la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València llança aquest curs amb l’objectiu d’apropar a les i els estudiants al món empresarial. La pròxima edició es desenvoluparà entre gener i maig de 2020.

No saps com funciona una empresa per dins? El curs “Qui pot ser empresari?” dóna l'oportunitat de conéixer les empreses més destacades de la Comunitat Valenciana sense importar el perfil de la titulació que tinguen les persones participants. Per a això, compta amb la col·laboració d'alguns dels més representatius empresaris i empresàries de la Comunitat Valenciana, que transmetran als estudiants les seues experiències, així com determinats aspectes sobre la creació i direcció empresarial.

Aquesta formació, finançada per la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València, inclou visites a empreses i entitats, així com activitats complementàries. Aquest curs exclusiu, que compta amb 40 places, està dirigit a tots aquells que estiguen estudiant un grau o un postgrau de la Universitat de València, o també a aquelles persones que hagen acabat la seua titulació.

El curs, de 60 hores de duració, es desenvoluparà des del 27 de gener fins al 18 de maig de 2020, els dilluns de vesprada en horari de 17 a 20 hores. Per a més informació es pot consultar la web de la Càtedra de Cultura Empresarial o enviar un correu a catedraculturaempresarial@adeituv.es.