càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra per a la Cultura de la Mediació i Cambra València organitzen una jornada sobre la mediació en l'empresa

  • 8 de març de 2023
Jornada mediació

La jornada tenia com a objectiu acostar la mediació i la resolució de conflictes a les empreses, com un instrument àgil i eficaç i molt més ràpid i econòmic que els tribunals.

La Càtedra per a la Cultura de la mediació UV-GVA ha realitzat en col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de València, una Jornada sobre “El valor de la mediació en l'empresa”, que es va celebrar el dia 2 de març de 2023 en la seu de la Cambra.

En la inauguració van participar la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, i la directora de la Càtedra, la professora Silvia Barona Vilar.

El públic assistent va ser nombrós i l'interés per fomentar l'ús d'aquesta eina en la solució i gestió de conflictes en el sector empresarial i el valor intangible que la mediació suposa a la vida de l'empresa, es van posar de manifest en aquest acte.

La participació de la magistrada Amparo Salom, la mediadora Gemma Pons, i l'advocat de Garrigues José Vicente Belenguer, va ser molt interesant i enriquidora. La jornada va culminar amb la presentació del Fòrum Internacional per a la mediació empresarial que es durà a terme els dies 25 i 26 de maig en la Cambra de Valladolid.