càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra DAM rep el reconeixement com a nova càtedra de la Universitat de València a la II Jornada d'UVCàtedres

  • 23 de febrer de 2018
Image de la noticia

El passat dimecres 21 de febrer va tindre lloc la II Jornada UVCàtedras al Saló d'Actes del Rectorat de la Universitat de València. Se va agrair als patrocinadors i a la direcció de les Càtedres de la Universitat el seu treball durant el 2017 i es va donar la benvinguda a les noves Càtedres de la Universitat de València creades aquest any.

La jornada va ser inaugurada per Esteban Morcillo Sánchez, Rector de la Universitat de València, i Rafael Climent González, conseller d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball. El vicerector d'Internacionalització i Cooperació, Guillermo Palao Moreno, va participar també en l'acte.

Com a ponents convidats van assistir la Vicerectora de Transferència i Innovació de la Universitat de Saragossa i presidenta de RedOTRI, Pilar Zaragoza Fernández i Santiago Romo Urroz, director de l'OTRI de la Universitat Juan Carlos I i coordinador de RedOTRI

La Càtedra DAM, creada el passat mes de novembre, va rebre el reconeixement com a nova Càtedra de la Universitat. La Càtedra DAM de Gestió Integral i Recuperació de Recursos de l'Aigua Residual té com a finalitat la promoció d'activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària, orientades cap al coneixement i difusió del tractament sostenible i la recuperació de recursos de l'aigua residual. Un dels reptes més importants de la Càtedra rau en aconseguir que, tant en el sector industrial com en la societat en general, les aigües residuals no es concebin com un mer residu sinó com una font de recursos (aigua, energia, fertilitzants) de gran valor econòmic i ambiental.