càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra DEBLANC celebra una conferència titulada “La llei de Benford com a eina per a la detecció d’irregularitats en imports monetaris”

  • 15 de febrer de 2019
Image de la noticia

El passat dilluns 28 de gener la Càtedra universitària d’aplicació de metodologies estadístiques, econòmiques i d’aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes i blanqueig de capitals (Càtedra DEBLANC) de la Universitat de València va participar, amb una conferència sota el títol “La llei de Benford com a eina per a la detecció d’irregularitats en imports monetaris”, al fòrum Unions Temporals d’Empresa organitzat per la Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia.

L’esdeveniment va ser inaugurat amb la ponència del director de la Càtedra José Manuel Pavía Miralles, Catedràtic de Mètodes Quantitatius per a l’Economia i l’Empresa del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València. Posteriorment la jornada va continuar amb dues taules redones titulades “Regulació de les UTES en la LCSP. Aproximació a aquestes des dels Òrgans de Control” i “Compatibilitat de les UTES amb el Dret de la Competència”.

Per a més informació, consulteu ací el programa de la conferència.