càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Deblanc organitza les I Jornades sobre delictes econòmics i blanqueig de capitals

  • 23 d’octubre de 2018
Image de la noticia

Els pròxims dies 15 i 16 de novembre tindran lloc en l’edifici de Rectorat de la Universitat de València aquestes jornades amb les quals la Càtedra Deblanc pretén crear un espai de discussió i posada en comú sobre l’estudi i la prevenció dels delictes econòmics i el blanqueig.

La Càtedra Universitària d’aplicació de metodologies estadístiques, econòmiques i d’aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i blanqueig de capitals (Càtedra Deblanc) sorgeix del conveni entre la Universitat de València i la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques de la Generalitat Valenciana. Amb aquestes jornades es pretén configurar un fòrum públic que es puga convertir en referent a escala nacional en l’aplicació de noves metodologies d’aprenentatge automàtic per a la detecció i investigació dels delictes econòmics i el blanqueig.

Amb aquest objectiu, la trobada comptarà amb destacats experts i professionals, entre els quals es troba D. José Ramón Navarro, President de l’Audiència Nacional, o D. Manuel Marchena, President de la Sala Segona del Tribunal Suprem. A més de les conferències dels experts, tindran lloc dues taules redones que abordaran apropaments pràctics i metodològics als delictes econòmics i el blanqueig de capitals, i que comptaran amb la presència de representants de l’àmbit judicial, policial i acadèmic.

Per inscriure’s en les jornades només cal complimentar el formulari que apareix en aquest enllaç.