càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra DEBLANC resol la seua II Edició d'Ajudes al Millor Projecte d'Investigació

  • 4 d’octubre de 2019
Image de la noticia

Ja ha sigut publicada en el Tauler Oficial la resolució de la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València, per la qual s'atorga la II Edició d'Ajudes de la Universitat de València a través de la Càtedra DEBLANC al millor projecte d’investigació relacionat amb l'aplicació de metodologies estadístiques, econòmiques i d'aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i blanqueig de capitals.

La comissió avaluadora de l'esmentada càtedra resol concedir l'ajuda màxima de 6.000 euros al projecte “Aplicación de metodologías estadísticas, económicas y de aprendizaje automático para la detección de la colusión”, dirigit pel Dr. Carles Bretó Martínez.

La Càtedra DEBLANC de la Universitat de València té com a principal objectiu assistir tècnicament a jutges i fiscals de la Comunitat Valenciana en la lluita contra els delictes financer-econòmics i de blanqueig de capitals o de corrupció. També contribueix a la formació d'estudiants universitaris i personal vinculat a l'Administració de Justícia en matèria de lluita i detecció de delictes econòmics i blanqueig de capitals, oferint assistència i formació per part de personal qualificat en qüestions econòmiques, comptables, financeres, estadístiques i d'aprenentatge automàtic.

Enhorabona al premiat.

Enllaç