càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra DEBLANC reuneix a la seua Comissió Mixta

  • 18 de febrer de 2019
Image de la noticia

El passat dijous 14 de febrer es va celebrar en la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, la reunió de la Comissió Mixta de la Càtedra Universitària d'aplicació de metodologies estadístiques, econòmiques i d'aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i blanqueig de capitals (Càtedra DEBLANC) per a aprovar la Memòria d'Activitats de l'any 2018 i presentar el pla anual d'activitats de l'any 2019.

 

La reunió va comptar amb la presència: per part de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques: Gabriela Bravo Sanestanislao, Consellera. Verónica López Ramón, Directora General de Justícia Àngels *Bixquert Sanz, Subdirectora General de Modernització de la Justícia. Per part de la Universitat de València: M. Dolores Real García, Vicerectora d'Innovació i Transferència José Manuel Pavía, Director de la Càtedra DEBLANC.

Després del primer any de desenvolupament de la Càtedra, l'objectiu per a aquest segon any és consolidar les activitats de formació i investigació, fonamentalment les d'auxili a jutges, fiscals i cossos de seguretat. Les noves tecnologies introdueixen noves formes de delictes econòmics i blanqueig de capitals contra els quals s'han d'aplicar mètodes innovadors per a la seua detecció i identificació.

La Comissió Mixta de seguiment és l'òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l'aprovació de les línies d'actuació i pressupost, així com del seguiment de l'execució de les activitats de la càtedra.

Consulta el següent link per a més informació.