càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra DEBLANC-Universitat de València convoca la III Edició de Premis de la Càtedra DEBLANC 2020 al millor treball de final de Grau o final de Màster

  • 3 de setembre de 2020
Image de la noticia

La Universitat de València, a través de la Càtedra DEBLANC-Universitat de València, convoca la III Edició de Premis de la Càtedra DEBLANC 2020 al millor treball de final de Grau o final de Màster, el contingut dels quals estiga orientat en la temàtica de metodologies estadístiques, econòmiques i d'aprenentatge automàtic per a la detecció de delictes financers i blanqueig de capitals realitzat des de qualsevol àrea de coneixement i defensat en qualsevol de les universitats de la Comunitat Valenciana durant els cursos 2018/19 i 2019/2020. La finalitat d'aquests premis és fomentar entre estudiants universitaris l'estudi i la investigació sobre els mecanismes de detecció i control de delictes econòmics i blanqueig de capitals.


El Premi per a l'estudiantat es finança a càrrec del pressupost de la Càtedra DEBLANC de la Universitat de València per un import de 600 euros.


El termini de presentació de sol·licituds començarà l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i es tancarà 10 dies naturals, des de l'endemà a la publicació de la Convocatòria en el DOGV. Els i les aspirants hauran d'aportar certificació de la qualificació obtinguda emesa pel centre responsable. Quedaran exclosos d'aquesta exigència els alumnes que hagen presentat i defensat els seus treballs a la Universitat de València. Es pot consultar la convocatòria al següent enllaç.