càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Demetri Ribes de la Universitat de València convoca el XIV Premi Demetri Ribes

  • 23 de maig de 2018
Image de la noticia

S'ha publicat en el DOGV la resolució de 7 de maig de 2018 per la qual la Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Innovació i Transferència en virtut de les competències delegades per la rectora, amb la intenció de promoure l'estudi de la història de l'obra pública, les comunicacions, el transport, el patrimoni de l'enginyeria civil i la vertebració del territori, convoca el Catorzè Premi Demetri Ribes.

L'objecte de la convocatòria és premiar el millor treball que es presente amb la finalitat de promoure l'estudi de la història de l'obra pública, el transport, les comunicacions, el patrimoni de l'enginyeria civil i la vertebració del territori, així com la divulgació de les obres premiades en el context universitari i en la societat en general.

Podran optar a aquest premi diplomats, llicenciats, graduats o doctors de qualsevol disciplina acadèmica que presenten un treball de recerca que complisquen certs requisits.

El termini per a presentar els treballs serà el comprès entre el dia de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i el 5 de novembre de 2018, sent aquesta la data límit.

El premi està dotat amb 6.000 euros, serà indivisible i podrà ser declarat desert.

En el següent enllaç podeu veure la resolució amb la bases del catorzè premi Demetri Ribes