càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La càtedra Demetrio Ribes obri la convocatòria de la primera edició dels premis “Cinemaway”

  • 13 de juny de 2018
premis cinemaway

La càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València ofereix la possibilitat de participar en aquesta convocatòria que premiarà als millors assaigs en vídeo sobre la història i el món del tren en el cinema.

El Vicerectorat d’Innovació i Transferència de la Universitat de València ha fet pública la resolució de convocatòria de la I edició dels premis “Cinemaway” organitzats per la càtedra Demetrio Ribes, que naixen amb l’objectiu de reconéixer la història del tren en el cinema a partir del format del videoassaig. Aquests premis, oberts a la participació de qualsevol persona, pretenen promoure l’estudi de la història del transport i les seues infraestructures, l’obra pública, el patrimoni de l’enginyeria civil i l’organització territorial.

Amb aquesta intenció, s’ha optat pel format del videoassaig, en el qual s’haurà d’abordar el món del tren en la història del cinema, siga com a metàfora o com a recurs visual en gèneres molt diversos (western, acció, bèl·lic, etc.). Els participants podran optar als tres premis que reconeix la convocatòria, la quantia dels quals ascendeix a 600 euros per al millor videoassaig, 300 euros per al segon i 100 euros per al tercer. A més, les obres seleccionades podran ser exhibides de forma permanent al web o en les diverses plataformes i xarxes socials de la càtedra Demetrio Ribes.

Les persones interessades a participar en aquest concurs tenen com a termini fins al pròxim 30 de setembre de 2018. Les bases completes i els requisits tècnics dels videoassaigs es poden consultar en aquest enllaç.