càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

La Càtedra Demetrio Ribes presenta el III Workshop d'Estudis Interdisciplinaris de l'Obra Pública: «Arcs i conductes: aportacions a la història de l'enginyeria hidràulica»

  • 12 d’abril de 2019
La Càtedra Demetrio Ribes presenta el III Workshop d'Estudis Interdisciplinaris de l'Obra Pública: «Arcs i conductes: aportacions a la història de l'enginyeria hidràulica»

La càtedra Demetrio Ribes (UVEG-CHOPVT), organitza en el Museu de la Ciutat de València (plaça de l‘Arquebisbe, 3, València) l'III Workshop d'Estudis Interdisciplinaris de l'Obra Pública: «Arcs i conductes: aportacions a la història de l'enginyeria hidràulica». Dies 16 i 17 d'abril en sessió vespertina.

El domini dels usos de l'aigua constitueix una fita humana entorn de la capacitat humana per a crear infraestructures. Sobre aquest tema, el territori valencià presenta vestigis notoris des de l'Antiguitat, alguns celebérrimos, altres ignots. Procedents de diverses disciplines, prestigiosos especialistes en la matèria, des de diferents especialitats, abordaran les heterogènies construccions de l'enginyeria hidràulica que antany van organitzar l'ús de l'aigua, sense descurar l'impacte que va generar en cultures posteriors. El seminari, gratuït i obert al públic, inclou l'obertura i visita l'exposició «Rius per l’aire. Aqüeductes de la Comunitat Valenciana».

Més informació al enllaç.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies