càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra EBC convoca el seu Diploma d'Especialització Professional sobre Consultoria en Economia del Bé Comú

  • 22 d’abril de 2020
Image de la noticia

Ja està obert el termini d'inscripció, fins al pròxim 28 de setembre, de l'edició 2020-2021 d'aquest Diploma en línia organitzat per la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València.

El Diploma d'Especialització Professional Universitari en Consultoria de l'Economia del Bé Comú està organitzat per la Càtedra d'Economia del Bé Comú [CATEBC] de la Universitat de València en col·laboració amb l'Associació Valenciana per al Foment de l'Economia del Bé Comú AVEBC i està patrocinat per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana. També compta amb el patrocini de Caixa Popular, cooperativa de crèdit valenciana.

Aquest curs és diferent d'altres relacionats amb la Responsabilitat Social Empresarial, l'Ètica en els negocis o l'Economia Social. Se centra, de manera diferenciada i exclusiva, en el model de l'Economia del Bé Comú. A més, compta amb professionals de l'àmbit de l’EBC amb l'objectiu de donar a conéixer el model de l'Economia del Bé Comú, ensenyar a utilitzar les seues eines, com són el Balanç del Bé Comú i la Matriu del Bé Comú, i formar tècnics especialitzats en consultoria de l’EBC tractant de facilitar la seua implantació en les empreses i organitzacions.

Els destinataris d'aquest curs són titulats/des universitaris/es i professionals i empresaris/àries interessats a aconseguir l'homologació de Consultor acreditat en EBC, titulats universitaris (preferentment en Administració i Direcció d'Empreses, Economia, Finances i Comptabilitat), professionals i empresaris amb experiència en empreses socials i de l’EBC. Seran requisits específics els coneixements previs en gestió empresarial acreditats bé amb experiència empresarial o en consultoria o bé amb coneixements reglats (titulacions o cursos) en temes de gestió empresarial.

Aquest diploma s'impartirà en modalitat en línia entre octubre de 2020 i juny de 2021. Tota la informació i matrícula en aquest enllaç.