càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra EBC organitza un seminari virtual sobre Economia del Bé Comú i “Corona Crisi”

  • 26 de juny de 2020
Image de la noticia

El pròxim 16 de juliol tindrà lloc un nou webinar sobre “Diagnòstic i propostes de solució a l’impacte de la Corona Crisi sobre els sectors econòmics valencians”, organitzat per la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València.

Des de la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València es vol encetar un debat amb els diferents agents econòmics i socials per a analitzar quines mesures s'haurien de prendre per a reconduir la situació i iniciar la transformació del model productiu valencià. Aquesta anàlisi es preten abordar des de diferents sectors econòmics i col·lectius afectats, i sempre des d'una perspectiva basada en el bé comú i l'interès general.

Aquest segon seminari virtual mitjançant videoconferència tindrà lloc el 16 de juliol, a les 18.30 hores, baix el títol "La resposta de les empreses del bé comú davant la Corona Crisi” i serà impartit per Alejandro Serrano, gerent de l’Hotel Voramar, Manolo Piquer, soci propietari de Cartonajes La Plana, i Francisco Usó, gerent de Supernaranjas. A continuació, de 19.30 a 20.30 hores s'obrirà un torn de debat.

Aquest webinar serà presentat per José Vicente Soler Gironés, director general d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana. Les inscripcions, gratuïtes, es poden formalitzar en aquest enllaç.