càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Economia del Bé Comú adhereix a la Universitat de València en la Xarxa Interuniversitària d'estudiosos i investigadors en EBC

  • 9 de novembre de 2018
Image de la noticia

La Càtedra d'Economia del Bé Comú (EBC) de la Universitat de València participa el pòxim dilluns 12 de novembre en la Facultat de Dret de la Universitat de Salamanca en una Jornada de treball on es constituirà la Xarxa Interuniversitària d'estudiosos i investigadors en Economia del Bé Comú.

La Universitat de Salamanca i l'Associació Federal Espanyola per al Foment de l'Economia del Bé Comú (AFEFEBC) celebraran una jornada de treball per a plantejar la creació de la Xarxa Interuniversitària d'estudis i investigadors en Economia del Bé Comú. Es pretén amb açò promoure els valors de la dignitat humana, la solidaritat, la sostenibilitat ecològica, la justícia social, la participació democràtica i la transparència reconeguts per la AFEFEBC com a valors que ens defineix com a societat.

Per tant, la Universitat de València, mitjançant la Càtedra d'Economia del Ben Comú, serà una de les primeres universitats que formaran part d'aquesta xarxa amb l'objectiu d'afavorir en la seua activitat acadèmica i institucional el desenvolupament d'aquests valors.

A més, la jornada comptarà amb la conferència de Christian Felber titulada “Per un comerç mundial ètic”, dedicat al seu últim llibre.