càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Economia del Bé Comú convoca una nova edició dels seus premis als millors Treballs de Fi de Grau

  • 10 de juny de 2020
Image de la noticia

Ja s'ha publicat la Resolució de 26 de maig de 2020, de la vicerectora d'Innovació i Transferència, per la qual es convoca la IV edició del Premi al Millor Treball de Fi de Grau sobre l'Economia del Bé Comú, organitzats per la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València.

L'objecte d'aquest concurs és el de premiar al millor Treball Fi de Grau (TFG) realitzat per estudiants de la Universitat de València durant el curs 2018/19, i que es presenten com a candidats a aquesta convocatòria. La finalitat d'aquest premi és fomentar entre l'estudiantat universitari l'estudi de qualsevol aspecte referit a l'Economia del Bé Comú. Aquest premi és compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, per a la mateixa finalitat.

El guardó consisteix en un únic premi de 500 €, que serà atorgat pel jurat sobre la base de criteris com la idea general del TFG i característiques de l'estudi, l'organització, metodologia i rigor científic, l'adequació dels continguts al marc tant teòric com pràctic de l'Economia del Bé Comú o la possibilitat d'aplicació pràctica en el context dels principis i valors de l'Economia del Bé Comú, entre altres.

El termini per a presentar-se al concurs ja està en marxa, i romandrà obert fins al pròxim 31 de juliol de 2020. Per a consultar tota la informació i les bases de la convocatòria es pot seguir aquest enllaç.