càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Economia del Bé Comú organitza un Webinar sobre diagnòstic i propostes de solució a l'impacte de la corona crisi sobre els sectors econòmics valencians

  • 15 de setembre de 2020
Image de la noticia

Des de la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València volem encetar un debat amb els diferents agents econòmics i socials per a analitzar quines mesures s'haurien de prendre per a reconduir la situació i iniciar la transformació del model productiu valencià. Aquesta anàlisi la volem fer des de diferents sectors ecònomics i col·lectius afectats i sempre des d'una perspectiva basada en el bé comú i l'interès general.

El tercer seminari virtual mitjançant videoconferència tindrà lloc l'1 d'octubre a les 18:30h, baix el títol "Emprendre des de la co-creació de valor i el bé comú", i serà impartit per Pablo Rojo Ceinos, director de Comunicació, Formació i Projectes de CEEI València; Marta Chillarón Escrivá, directora Centre Innovació Las Naves; i Fidel García Meseguer, cap del Servei de Desenvolupament Local de DIVALTERRA.

A continuació, tindrà lloc la presentació de llibre "Emprendimiento Sostenible. Emprendiendo desde la cocreación de valor y el bien común", editat per l'equip de recerca de la Càtedra amb Ediciones Pirámide. Autors: Joan Ramon Sanchis, director de la Càtedra EBC de la Universitat de València; Vanessa Campos i Climent, professora de la Universitat de València; i Ana Ejarque, investigadora de la Càtedra EBC de la Universitat de València.

Aquest Webinar serà presentat per José Vicente Soler Gironés, director General d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, i Teresa García Muñoz, directora General d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana.

Per formalitzar la inscripció (gratuïta), cal omplir el següent formulari.