càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Economia del Bé Comú participa en la I Trobada d'EBC a Villena

  • 9 de novembre de 2018
Image de la noticia

El pròxim 13 de novembre se celebra a Villena (Alacant) la I Jornada d'Economia del Bé Comú (EBC), que porta per títol "L'Ètica com a motor de la nostra economia", en la qual participa la Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València. L'esdeveniment tindrà lloc en el Saló d'Actes de la Casa de Cultura i compta com a ponent principal el conegut internacionalment Christian Felber.

La jornada s'inaugura a les 17 h amb l'alcalde de Villena, Francisco Javier Esquembre, al costat del director de la Càtedra EBC de la Universitat de València, Joan Ramon Sanchis. El mateix Sanchis serà qui protagonitze la primera ponència titulada "El futur de l'economia, valors socials i mediambientals".

Després està prevista una experiència pràctica per a conéixer casos pràctics d'empreses que duen a terme una tasca d'Economia del Bé Comú moderada per Miguel Ribera, consultor d'empreses EBC. Ací es farà balanç de l'EBC a Villena amb els objectius i el recorregut que aquesta ciutat està traçant cap a aquesta nova forma de desenvolupament econòmic i social.

La segona part de la jornada començarà amb la ponència principal de Christian Felber com a impulsor internacional de l'Economia del Ben Comú. Es tracta d'un reconegut orador, professor de la Universitat d'Economia i Negocis de Viena i cofundador d'Attac Àustria. Felber va estudiar psicologia, sociologia i ciències polítiques a Madrid i Viena, i és autor de nombrosos llibres que es troben entre els més venuts.

La clausura de la trobada serà a càrrec del conseller d'Economia Sostenible Rafael Climent, qui al costat de l'alcalde i de Felber donarà una roda de premsa prèvia a la jornada en el despatx de l'Alcaldia on l'escriptor austríac serà convidat a signar en el Llibre d'Honor de la ciutat.

L'assistència a la jornada és totalment gratuïta, però cal fer una inscripció prèvia a través del formulari de la web de l'Ajuntament de Villena: http://www.villena.es/promocionydesarrollo/