càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Economia del Bé Comú participa en la XI Setmana de l'Economia d'Alzira

  • 30 de gener de 2019
Image de la noticia

La Càtedra d'Economia del Bé Comú de la Universitat de València participarà en la XI Setmana de l'Economia d'Alzira, que se celebrarà del 18 al 22 de febrer a la Casa de Cultura d'aquest municipi de la Ribera Alta. Joan Ramon Sanchis, Catedràtic d'Organització d'Empreses i Director de l'esmentada càtedra, serà qui represente a la mateixa en el programa d'activitats previst.

Aquest esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament d'Alzira en col·laboració amb associacions empresarials de la zona, pretén oferir a l'empresariat en concret i a la ciutadania en general un espai de reflexió, en el qual durant tota la setmana es realitzaran conferències i tallers i s'intentarà reunir conclusions que faciliten la posada en marxa d'accions tant des del sector públic com del privat.

La Càtedra d'Economia del Bé Comú participarà en la ponència de Joan Ramon Sanchis “El model de l'Economia del Bé Comú i la sostenibilitat de les empreses”, programada el dimecres 20 de febrer a les 12:00h.

A les jornades s'accedeix mitjançant inscripció gratuïta, si bé les places són limitades. S'ha de confirmar assistència a través del telèfon de contacte 96 245 51 01 o enviant un e-mail a adl@idea-alzira.com.

Més informació en aquest enllaç.