càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La càtedra EMC participa en el seminari anual d'Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació 2017 (SAAEI'17).

  • 11 de juliol de 2017
seminari anual d'Automàtica, Electrònica Industrial i Instrumentació 2017

El passat 5 de juliol, un investigador de la càtedra EMC va participar en el congrés de caràcter anual d'Automàtica Electrònica Industrial i Instrumentació 2017, que va tindre lloc en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE).

El SAAEI és un congrés de caràcter anual, que pretén ser un fòrum on els especialistes i investigadors d'universitats, centres d'investigació i empreses puguen posar en comú els resultats del seu treball, intercanviar idees i formar consorcis amb què escometre futurs projectes amb major eficàcia i impacte. Les conferències es van centrar en treballs originals en els camps de l'automàtica, l'electrònica i la instrumentació i més de 100 participants van tindre l'ocasió de parlar sobre aquests temes.

Esta edició va tindre lloc en l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE) del 5 al 7 de juliol passat i la càtedra EMC va ser representada per l'investigador Adrián Suárez qui va oferir una conferència davall el títol Caracterització de Làmines d'Absorció amb Sistema d'Escàner EMC. Aquest treball proposa un mètode experimental per a avaluar el rendiment de les làmines d'absorció (FAS) , mesurant amb un sistema d'escàner EMC la capacitat de les mateixes per a atenuar el soroll electromagnètic.

La configuració d'aquest mètode de mesurament va ser descrita i els resultats obtinguts per mitjà de l'estudi del diagrama espacial d'emissions radiades generat per l'escàner EMC van ser explicats. Un gran nombre d'assistents es van mostrar interessats en estos productes i van sol·licitar més informació sobre les làmines d'absorció.