càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La càtedra EMC participarà en el pròxim concurs promogut per Würth Elektronik

  • 6 de juliol de 2017
LA CÀTEDRA EMC PARTICIPARÀ EN EL PRÒXIM CONCURS PROMOGUT PER WÜRTH ELEKTRONIK

La Universitat de València participarà, a través de la Càtedra EMC, en un Concurs Tècnic promogut per l'empresa Würth Elektronik.

La setmana passada, la càtedra EMC va rebre la visita de Marc Schäfer, gerent d'aliances estratègiques, i Sven Spohr, enginyer de definició de productes, ambdós membres del departament de Disseny Estratègic de Productes ubicat en la seu de Würth Elektronik a Munic.

Durant la visita, van poder observar de prop la labor duta a terme fins al moment en la càtedra EMC, així com els projectes que estem dissenyant i desenrotllant i el funcionament intern de col·laboració entre la Universitat de València i la companyia.

A més, en la trobada van aprofitar l'ocasió per a invitar a la càtedra EMC a participar en un Concurs Tècnic organitzat per Würth Elektronik. En aquest sentit, un equip format per estudiants de l'Escola d'Enginyeria (ETSE-UV) de la Universitat de València participarà en el concurs amb la finalitat d'aconseguir una millora en el disseny i rendiment dels productes electrònics

L'objectiu principal del Concurs Tècnic es donarà a conéixer en els pròxims mesos. No obstant això, es basarà en el disseny i desenrotllament d'un sistema electrònic capaç de complir diverses especificacions alhora que ofereix un millor exercici i funcionament.