càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra EMC WE-UV participa en les III Jornades Espanyoles de EMC

  • 4 de desembre de 2017
Jornades EMC

Aquestes Jornades permeten conèixer les àrees de treball i coneixement en les que estan focalitzades altres Universitats i Centres d’ Investigació, a més de conèixer les últimes tecnologies relacionades amb l’equipament d’instrumentació, software, components i serveis que ofereixen les empreses més importants del sector.

La Càtedra EMC WE-UV va participar durant els dies 6, 7 i 8 de novembre a les III Jornades Espanyoles de EMC que van tindre lloc a la Universitat Politècnica de Catalunya organitzades pel Grup de Compatibilitat Electromagnètica i amb una assistència de més de 170 persones.

Durant les Jornades, les empreses, universitats i centres de recerca van presentar els seus nous desenvolupaments a l'àrea de la Compatibilitat Electromagnètica (EMC), a més de comptar amb una àrea d'exhibició i sessions específiques per presentar els seus productes més nous.

La Càtedra EMC va estar representada per Adrián Suárez y Pedro A. Martínez, que realitzaren la presentació: Métodos experimentales de caracterización y aplicaciones para EMI flexible absorber sheets.

Würth Elektronik (WE); companyia que forma la Càtedra EMC juntament amb la Universitat de València; va presentar de la mà d’Ismael Molina (Product Manager de WE) “Innovando en EMC”, on es fa referència al treball realitzat per la Càtedra EMC per fomentar la Investigació i Innovació dins de la companyia.