càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d’Envelliment Saludable va estar present en la 36a Setmana de les Persones Majors de l’Ajuntament de València

  • 9 de gener de 2020
Image de la noticia

El passat 11 de novembre es va inaugurar la 36a edició de la Setmana de les Persones Majors, organitzada per la Regidoria de Persones Majors de l’Ajuntament de València. En l’acte va estar present la Càtedra d’Envelliment Saludable, Actiu i Participatiu de la Universitat de València.

Per tercer any consecutiu, aquest esdeveniment va reivindicar el paper de l’Ajuntament de València com a epicentre cultural per a promoure un envelliment actiu i permetre que les persones majors socialitzen en un entorn d’entreteniment saludable. L’alcalde de València, Joan Ribó, juntament amb la regidora d’Envelliment Actiu, Pilar Bernabé, i altres membres de l’equip de govern, va participar en la inauguració de la 36a Setmana de les Persones Majors i en l’homenatge a “Les Nostres Millors Persones Majors de la ciutat de València”, un acte que es va celebrar en el Saló de Cristall del consistori de la capital valenciana.

En l’acte es va guardonar al Llevant UE, a Pepa Dasí, presidenta de l’Associació de Veïns del Cabanyal, i a Bernardo España Edo “Espaneta”, històric encarregat de material del València CF. Per la seua part, la Càtedra d’Envelliment Saludable, Actiu i Participatiu de la Universitat de València va estar representada pel seu director, el professor Omar Cauli, i per companyes del seu equip de treball, les professores Rut Navarro Martínez, M. Luisa Ballestar Tarín i Vanessa Ibáñez del Valle, tots ells membres del Departament d'Infermeria de la Universitat de València.

En aquesta ocasió, es va aprofitar la reunió institucional per a contactar amb els presidents i les presidentes dels Centres Municipals d’Activitats per a Persones Majors (CMAPM) i també per a donar a conéixer i presentar a les persones involucrades en les activitats de la Càtedra previstes per a l’any 2020 i relacionades amb els tallers d’exercici físic i estimulació cognitiva coordinats per la Regidoria de Persones Majors i el Servei d’Envelliment Actiu de l’Ajuntament de València.