càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Estudis del Còmic convoca la I edició dels seus premis al millor TFG/TFM

  • 4 de setembre de 2019
La Càtedra d'Estudis del Còmic convoca la I edició dels seus premis al millor TFG/TFM

Ja s'ha publicat en el DOGV la Resolució de la vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València per la qual es convoca la I edició dels premis de la Càtedra d'Estudis del Còmic Fundación SM-UV de la Universitat de València al millor treball de fi de grau o treball de fi de màster que tinga com temàtica el còmic o les seues aplicacions educatives, socials o artístiques.

La finalitat d'aquest premi és fomentar entre l'estudiantat universitari l'estudi del còmic i les seues aplicacions educatives, socials o artístiques. Aquest premi és compatible amb altres subvencions, ajudes, ingressos o recursos, per a la mateixa finalitat.

Poden participar les i els estudiants o graduats de qualsevol universitat espanyola que hagen presentat i aprovat el seu Treball Fi de Grau (TFG) o Treball Fi de Màster (TFM) corresponent a una titulació oficial durant el curs 2018/19, que tinga com a temàtica el còmic o les seues aplicacions educatives, socials o artístiques.

El premi es finança a càrrec del pressupost de la Universitat de València per a 2019, i tindrà un import de 1.000 euros.

Les sol·licituds es podran presentar a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i fins a l'1 de novembre de 2019 a les 14 hores.

Per a veure les bases reguladores, faça clic ací.