càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Ètica Empresarial IECO- Universitat de València a Harvard RCC organitza un nou webinar

  • 11 d’abril de 2018
Image de la noticia
De esquerra a dreta, Manuel Guillén (Director Càtedra), Nicolás Salvador (CFO Royo Group), Raúl Royo (President Royo Group), Vicente Ruiz (President RNB) y Aurelio Tornero (CEO RNB).

Només un treball? Què més haurien d'oferir les empreses? és el títol del nou Webinar organitzat per la Universitat de València en la seu del Real Col·legi Complutense a Harvard del que es fa ressò la Universitat d'Harvard en el seu canal de YouTube.

El passat 21 de març, la Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV va organitzar juntament amb el Abigail Adams Institute i el RCC d'Harvard aquest webinar on s'han abordat qüestions com quins són les expectatives amb les quals els estudiants afronten la seua entrada en la vida laboral, la qual cosa esperen de les empreses i també, la qual cosa aquestes esperen d'ells.

Aquestes i altres qüestions relacionades amb el sentit del treball i l'acompliment en les organitzacions s'ha plantejat a manera d'animada conversa. El debat s'ha vist enriquit en abordar-se aquestes inquietuds des del punt de vista de dos joves graduats -Desmond Conway de l'Harvard Law School i Victor Mezacapa d'Harvard College- i executius de dues empreses valencianes que han visitat aquesta Universitat durant aqueixos dies, Aurelio Tornero de RNB i Nicolás Salvador de Royo Group.

Es tracta del segon d'una sèrie de webinars que la Universitat de València ha llançat com a activitat que es desenvolupa en el marc del conveni institucional signat amb el Real Col·legi Complutense a Harvard ha llançat com a activitat que es desenvolupa en el marc del conveni institucional signat amb el Real Col·legi Complutense a Harvard.