càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV firma un conveni de col·laboració amb l'empresa valenciana de mobiliari de bany ROYO GROUP

  • 19 de febrer de 2018
Image de la noticia

La Càtedra d’Ètica Empresarial IECO-UV estrena nou patrocinador de les seues activitats amb l’empresa ROYO GROUP seguint el camí de l’empresa de cosmètics RNB

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo Sánchez i el conseller delegat de Royo Group International Bathroon (RGIB), Raül Royo, firmen un conveni de col·laboració.

Aquesta nova aliança constata el compromís de RGIB per contribuir al desenvolupament dels programes de promoció de l'ètica en les organitzacions que es duen a terme des de la Càtedra, i l’interès comú d'ambdues entitats per la millora de la qualitat ètica de les persones i les institucions.

La Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV, creada per iniciativa de l'Institut per a l'Ètica en la Comunicació i en les Organitzacions (IECO) de la Fundació CÓS, està dirigida per Manuel Guillén, professor titular d'Organització d'Empreses en la Universitat de València i Representant de la Universitat en el Real Col·legi Complutense (RCC) , en la Universitat de Harvard. L'objectiu principal de la Càtedra és promoure i difondre, a escala nacional i internacional, la investigació i les bones pràctiques en les àrees que vinculen l'ètica, la comunicació i el management.

Amb la rúbrica d'aquest acord RGIB fa un pas més en el seu compromís per millorar la qualitat ètica de la seua organització i de la societat en el seu conjunt. Contribueix d'aquesta manera a consolidar els valors que representen la seua cultura organitzativa, on el treball ben fet, la vocació de servici i el desenrotllament personal i professional de cada un dels treballadors són els seus senyals d'identitat.

Amb este suport, la Càtedra, per la seua banda, podrà dur a terme nous projectes que inclouen activitats d'investigació, formació, culturals, i d'extensió universitària, dins i fora de les nostres fronteres, orientades cap al coneixement i difusió del valor permanent de l'Ètica Empresarial.

En particular, el suport de RGIB confirma l’interès de les empreses valencianes per fomentar una visió humanista dels negocis dins i fora de les nostres fronteres, això permetrà impulsar els treballs del Grup d'Estudis de l'IECO en el RCC en la Universitat de Harvard.

La firma d'aquest patrocini suposa un motiu més de satisfacció per a la Universitat de València que, per mitjà de la Càtedra d'Ètica Empresarial, veu reforçats els seus esforços en la consecució d'una universitat més humana, sostenible i socialment responsable.

Imatges: