càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV organitza la 3a sessió - Programa Grans Llibres

  • 24 de març de 2022
FLYER INFORMATIU

El dimarts 29 de Març a les 18:30h, tindrà lloc la 3a Sessió del 4t curs corresponent al Programa IECO dels Grans Llibres, en la qual es comentarà l'obra: Després de la Virtut, de Alasdair MacIntyre. Es podrà assistir a la sessió tant online com presencialment.

Encara que no és necessari haver llegit prèviament el llibre, sí que és convenient haver reflexionat individualment sobre la breu lectura que el relator, Ginés Marco, ha proposat. Pots accedir al text punxant ACÍ.

Per a assistir online, es pot accedir a través de Zoom en aquest enllaç

Per a assistir de forma presencial: Sala Ignaci Vilallonga, 1r pis - Facultat d'Economia UV - Av. Tarongers s/n – 46022 València

Formar ments grans per al s. XXI.

Trobades de reflexió i diàleg entorn de grans lectures per a cercar junts la veritat, la bondat i la bellesa que es tanca en les grans obres d'alguns dels més grans escriptors i pensadors del món.

El programa impulsa la reflexió i l'estudi de grans obres de la literatura i el pensament, proporcionant una visió de la formació que faça lliure a l'ésser humà i li incite a reflexionar sobre les grans qüestions de la vida i de la societat.

Té com a principal objectiu aprendre a integrar sabers que ens permeten comprendre millor els problemes fonamentals als quals ens enfrontem avui dia en l'àmbit de l'ètica i la comunicació en les organitzacions; i les seues implicacions en l'àmbit personal, familiar, professional i social.

Més informació en aquest enllaç.

Imatges: