càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV va organitzar un Webinar el passat 21 de març a Harvard RCC rebent el suport d'empresaris valencians

  • 11 d’abril de 2018
Image de la noticia
D'esquerra a dreta, Raúl Royo (President RGIB), Vicente Ruiz (President RNB) i Rita Jácome (Dra. Executiva Càtedra)

La Càtedra d’Ètica Empresarial IECO-UV va organitzar el Webinar: Només un treball? Què més haurien d'oferir les empreses?

La Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV de la Universitat de València, juntament amb l'Institut Abigail Adams de Cambridge i el Real Col·legi Complutense en la Universitat de Harvard, van organitzar un Webinar sota el títol “Només un treball? Què més haurien d'oferir les empreses?”

En aquest vídeo s'arreplega una breu entrevista realitzada per Rita Jácome, la directora executiva del IECO, a Vicente Ruiz, president de l'empresa RNB i a Raúl Royo, president de l'empresa Royo Group, patrocinadors de la Càtedra IECO-UV i de l'esdeveniment que va tenir lloc a Harvard RCC.

Durant l'entrevista als empresaris valencians Vicente Ruiz (RNB) i Raúl Royo (Royo Group) patrocinadors de la Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV, van explicar perquè es van desplaçar a Harvard per recolzar un projecte com aquest. 

A continuació, van realitzar una reflexió sobre quin és el sentit del treball que es viu en les seues empreses, i la manera en què procuren humanitzar el treball en les seues organitzacions.