càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Finances Internacionals presenta als finalistes del concurs Projecte Empresarial

  • 2 de maig de 2019
persona treballant

El pròxim dijous 9 de maig tindrà lloc la presentació de les idees de negoci finalistes del XII concurs Projecte Empresarial, organitzat per la Facultat d’Economia de la UV i on col·labora la Càtedra de Finances Internacionals Banco Santander-Universitat de València.

Aquest concurs està dirigit a estudiants de Cicles Formatius i Batxillerat de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de fomentar i estimular l’activitat emprenedora entre els joves i potenciar el desenvolupament d’habilitats com ara l’observació, la iniciativa, la resolució de conflictes o el treball en equip, així com premiar la creativitat dels joves mitjançant la presentació d’un projecte d’empresa.

La convocatòria del concurs la duu a terme la Facultat d’Economia de la Universitat de València, amb la col·laboració, entre altres entitats, de la Càtedra de Finances Internacionals, que lliura un dels premis dotat amb 600 € per a l’equip guanyador i un diploma per a cada component. El pròxim 9 de maig, a partir de les 10 hores, tindrà lloc en el Hall de la Facultat d’Economia la presentació de les idees de negoci que han resultat finalistes del concurs. Posteriorment, a partir de les 14 hores, es lliuraran els premis als equips guanyadors en el Saló de Graus de l’esmentada facultat.