càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra L’Horta de València col·labora en l’exposició fotogràfica ‘Del camp al campus’

  • 23 de maig de 2023
Cartell de l'exposició

El divendres 26 de maig, a les 11:30 hores, al hall de la Facultat de Geografia i Història, s’inaugura aquesta reflexió fotogràfica que ofereix una mirada al detall dels projectes de vida que estan confluint als Mercats dels Campus de la UV.

La mostra fotogràfica ha estat organitzada pel Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable en col·laboració amb la Càtedra l'Horta de València, el Centre d’Estudis Rurals i d’Agricultura Internacional CERAI, Las Naves (Ajuntament de València), la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i LAPSE.

La col·lecció de fotografies pretén subratllar la labor dels productors i productores locals que cada setmana posen els seus productes a disposició de la comunitat universitària. Davant els models de despersonalització  i massificació del consum que imposen les grans superfícies comercials, aquesta exposició pretén donar a conèixer les cares i l'esforç de les persones que cada setmana porten a la Universitat el fruit dels seus projectes sostenibles.

L’exposició s’inaugurarà al públic el divendres 26 de maig i es podrà visitar fins al 15 de juny, en horari de 9:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres.