càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra INNOVA SERVEF-UV celebra un nou “InnoTalk” per tal de desenvolupar una metodologia per a promoure processos i pràctiques innovadores.

  • 23 de juliol de 2018
Image de la noticia

Les instal·lacions de SocInnoLAB, el living lab d’Innovació Social de la Universitat de València, varen acollir el passat 20 de juliol el tercer InnoTalk de l’exercici de la Càtedra INNOVA SERVEF – UV. Aquest Innotalk, organitzat amb la col·laboració de les Directores i els Directors dels Centres SERVEF de Formació, ha servit també per a presentar un avanç de la metodologia InnoTalk Innova resultat del treball conjunt dels darrers anys.

La Càtedra ha informat de l’èxit de la convocatòria 2018 de bones pràctiques en formació per a l’ocupació, que enguany té caràcter nacional. Tots els Centres de Formació per a l’ocupació poden participar fins al 15 de setembre mitjançant aquest formulari: http://links.uv.es/catedraservef/PremisInnova

Quan a la millora de la qualitat i prestacions de bones pràctiques del Centres SERVEF de formació, aquest InnoTalk ha permés completar la validació d’una bona pràctica orientada a consolidar el rol del SERVEF com a referent de la formació ocupacional, exercir un lideratge en el territori (dinamizant-lo) i avançar en un nou disseny del denominat “kit de benvinguda a l’alumnat dels cursos de formació” per tal d’adequar i augmentar el valor per a l’alumnat de la documentació informativa del seu interés referent al contingut formatiu, objectius i gestió administrativa que comporta la realització de l’acció formativa.

Clica ací per accedir a més informació gràfica.