càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra INNOVASERVEF-UV celebra el seu I Innotalk sobre processos de microinovació pública, dirigit als equips directius dels centres SERVEF de Formació per a l'ocupació

  • 9 de març de 2018
Image de la noticia

El darrere dia 7 de març la Càtedra INNOVA SERVEF-UV, va celebrar el primer INNOTALK de l'any 2018 dirigit als equips directius dels centres SERVEF de Formació per a l'ocupació, sobre Microinovació Púlbica: Innovar en l'administració des de dins.

El codirector de la Càtedra Rafael García, va reconèixer el gran esforç realitzat pels equips dels Centres del SERVEF de formació per a l'ocupació durant el 2017, en l'impuls de l'Observatori Innova. Aquest observatori recull les bones pràctiques d'aquests centres de formació en diversos àmbits: gestió, continguts i processos.

Al llarg de la sessió, es va treballar el concepte d'innovació en l'administració pública i diverses estratègies per a encoratjar el treball col·laboratiu. Finalment, es va proposar un mètode de treball per a aconseguir una administració pública innovadora i es va exposar una metodologia per a encoratjar processos de microinovació pública que afavorisquen el funcionament intern dels centres i els seus serveis als ciutadans: “Decàleg per a implementar bones idees”.

En aquesta línia, es va consensuar una agenda de treball per a aquesta anualitat, i els assistents van debatre sobre l'enfocament del projecte i les possibilitats d'adaptació als seus centres.