càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Jean Monnet ‘European Banking Law’ presenta el seu programa d’activitats abril-juny 2021

  • 14 d’abril de 2021
FLYER INFORMATIU

D'abril a juny es duran a terme tres seminaris sobre qüestions tan variades com cadena de blocs i actius digitals, transparència en l'activitat i contractació bancària i codis de conducta i banca. Com a colofó, els dies 10 i 11 de juny se celebrarà l'I Congrés de joves investigadors en Dret bancari.

En totes les activitats es comptarà amb la presència de professionals de primera línia i reconegut prestigi.

El dilluns 19 d'abril a les 16 hores Salvador Montesinos Oltra (Universitat de València) i Alejandro Valía (Director empreses Novo Banc València i Castelló) reflexionaran sobre les cadenes de blocs i els actius digitals.

El divendres 7 de maig a les 11.30 hores Franciso Orduña Moreno (Universitat de València) i un representant d'entitats de crèdit, encara per determinar, tractaran la transparència en la contractació bancària.

El divendres 14 de maig a les 11.30 hores, el magistrat del Tribunal Suprem Ángel Blasco Pellicer i José María Goerlich (Universitat de València) abordaran algunes de les qüestions que plantegen els codis de conducta dels bancs.

El director de la càtedra, Juan Antonio Ureña Salcedo, estarà present i participarà en totes les sessions, que tindran lloc en el Saló de Graus Facultat de Dret amb totes les mesures sanitàries establides per a garantir la seguretat dels assistents.

En aquestes mateixes instal·lacions, els dies 10 i 11 de juny se celebrarà el I Congrés de joves investigadors en Dret bancari.

Més informació i inscripcions en la pàgina web de la Càtedra.

Imatges: