càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra MESVAL reuneix a la seua Comissió Mixta

  • 24 de febrer de 2020
Image de la noticia

Hui, 25 de febrer, ha tingut lloc, en el despatx de la vicerectora d'Innovació i Transferència, la reunió de la Comissió Mixta de la Càtedra de Model Econòmic Sostenible de València i el seu entorn (Càtedra MESVAL) de la Universitat de València i l’Ajuntament de València.

En l'acte han estat presents, per part de la UV, la vicerectora d'Innovació i Transferència M. Dolores Real García i els codirectors de la Càtedra, la Dra. Amparo Cervera i el Dr. José Manuel Pastor. Per part de l'Ajuntament de València han participat Pilar Bernabé, regidora d'Emprenedoria i Innovació Econòmica, Julio Olmos, coordinador general de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, i Silvia Sancho, cap de servei de Promoció Econòmica, Internacionalització i Turisme. L'ordre del dia de la reunió ha sigut el següent:

  1. Lectura i aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior
  2. Presentació i aprovació, si escau, de la memòria d'activitats de 2019
  3. Presentació i aprovació, si escau, del pla d'activitats per a 2020
  4. Precs i preguntes

La Comissió Mixta és l’òrgan màxim de direcció de la càtedra, responsable de l’aprovació de les línies d’actuació i pressupostos, així com del seguiment de l’execució de les activitats de la càtedra.