càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Nova Transició verda de la Universitat de València col·labora en el ‘II Congrés d'Empreses Responsables i Sostenibles’

  • 24 de maig de 2023
Cartell del congrés

El Biohub de La Marina de València acollirà aquest congrés els dies 1 i 2 de juny, que abordarà com els sectors estratègics de la Comunitat Valenciana han de fer-li front al repte de la sostenibilitat.

L'equip de la Càtedra de Nova Transició Verda a la Universitat de València serà entitat col·laboradora de l'II Congrés d'Empreses Responsables i Sostenibles. Un esdeveniment en el qual els principals sectors que impulsen l'economia valenciana (automòbil, calçat, turisme, salut i benestar, industrial i alimentació) es donaran cita per a debatre i compartir les pràctiques sostenibles en les seues estructures organitzatives.

En el programa es contemplen múltiples ponències, píndoles informatives, taules redones així com espais de networking i de descans. Es tractaran temes com a alternatives sostenibles davant la crisi climàtica i l'impacte mediambiental, l'eficiència energètica, l'impacte del turisme sostenible o com aconseguir una gestió de persones i grups d'interés responsable en el sector del calçat.