càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

La Càtedra PAGODA organitza el V Congrés Internacional de Govern Obert els pròxims 5 i 6 de setembre

  • 31 de juliol de 2018

Durant els pròxims 5 i 6 de setembre se celebrarà el V Congrés Internacional de Govern Obert de la Càtedra PAGODA de Govern Obert, Participació i Open Data. La Facultat de Dret de la Universitat de València acollirà les activitats d'aquest simposi que pretén contribuir en la millora del rendiment de les institucions democràtiques contribuint a la formació d'una cultura política més oberta a la participació ciutadana i a la rendició de comptes i assumpció de responsabilitats per part dels responsables polítics.

El V Congrés Internacional de Govern Obert estarà estructurat en 3 taules de debat, entorn de les quals s'ha programat una sèrie de conferències i xarrades. La Taula 1 versa sobre els desafiaments de l'ús del big data, intel·ligència artificial i algorismes per al bon govern i transparència; la Taula 2 se centra en la regulació de l'ús del big data, intel·ligència artificial i algorismes per a la transparència pública i la lluita contra la corrupció; i la Taula 3 aborda la transparència i drets enfront del big data, intel·ligència artificial i la robòtica.

Entre els participants del citat conclave es troben Emilio Soria Olives, catedràtic d'Enginyeria Electrònica en el ETSE (UV) i director del Intelligent Data Analysys Laboratory (IDAL); Eva Campos, professora titular de Periodisme en la Universitat de Valladolid; Yolanda Quintana, directora de la Plataforma en Defensa de la Llibertat d'Informació; Dolors Canals Ametller, professora titular de Dret Administratiu de la Universitat de Girona; Juli Ponce Solé, professor titular de Dret Administratiu i director de l'Institut de Recerca TransJus de la Universitat de Barcelona; Carlos Balmisa García-Serrano, director Departament Control Intern, Comissió Nacional dels Mercats i la Competència; Clara I. Velasco Rico, professora agregada interina de Dret Administratiu de la Universitat Pompeu Fabra; Agustí Cerrillo Martínez, catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat Oberta de Catalunya; Wilma Arellano, investigadora Centre de Recerca i Innovació en Tecnologies de Ciència i Tecnologia (CONACYT); Ángel Gómez De Agreda, Coronel de l'Exèrcit de l'Aire i analista en la Secretaria General de Política de Defensa del Ministeri de Defensa; i Loreto Corredoira Alfonso, professora titular de Dret Constitucional de la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies