càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra PAGODA organitza la I Trobada “Joventut rural de la Comunitat Valenciana” en Aras de los Olmos

  • 14 de novembre de 2018
Image de la noticia

La Càtedra PAGODA de Govern Obert, Participació i Open Data de la Universitat de València ha organitzat la I Trobada “Joventut rural de la Comunitat Valenciana” sobre les millors pràctiques d'emprenedoria juvenil per al desenvolupament dels territoris rurals, que se celebra avui 14 de novembre en el Saló de l'Ajuntament d'Aras de los Olmos. L'esdeveniment està destinat als joves en general, tècnics i/o regidors de l'àrea de Joventut i persones interessades en la dinamització de les zones rurals.

A la inauguració assisteixen el Secretari Autonòmic d'Inclusió i de l'Agència Valenciana d'Igualtat Alberto Ibáñez Mezquita; el Director General de l'IVAJ Jesús Martí Nadal; el Vicerector de Projecció Territorial i Societat Jorge Hermosilla Pla; l'Alcalde d'Aras de los Olmos Rafael Giménez Chicharro; i el co-director de la Càtedra PAGODA de Govern Obert, Participació i Open Data Joaquín Martín Cubas.

La primera conferència programada tracta sobre participació i emprenedoria, a càrrec de Joaquín Martín Cubas, professor de Ciències Polítiques de la Universitat de València, i Rubén Ruedas Pérez, sociòleg especialitzat en participació. La segona conferència aborda les bones pràctiques en l'àmbit de l'emprenedoria juvenil, protagonitzada per Víctor Núñez Rodríguez, president del Consell de la Joventut de Castella i Lleó; Sebastià Mata, del Projecte Munixic de l'Ajuntament de Lleida; José Luis Palacios, del Centre de Formació La Nau, comarca de Tarassona (Saragossa); i Albert López Monfort, coordinador del SASC de la Universitat Jaume I.

Ja a la vesprada es té previst el taller “Motivació en l'emprenedoria”, impartit per Elena Abajo Villahoz, del Consell de la Joventut de Castella i Lleó. En aquest taller podran participar els joves de la zona encara que no participen en la resta de la jornada.

Més informació en aquest enllaç.