càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra PAGODA participa al Seminari Política 2.0

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 6 de maig de 2024
D'esquerra a dreta: Joaquín Martín, José Salvador Tárrega, Clara Viana, Susi Boix i Aída Vizcaíno.
D'esquerra a dreta: Joaquín Martín, José Salvador Tárrega, Clara Viana, Susi Boix i Aída Vizcaíno.

La Càtedra de Govern Obert, Participació i Open Data ha participat este divendres 3 de maig en el seminari "Marcs d’Integritat i Transparència als Governs Locals".

El seminari Política 2.0 Marcs d'Integritat i Transparència als Governs Locals va tindre lloc el 3 de maig de 2024 a la Sala de l'Hemicicle del Departament de Dret Constitucional i Ciència Política i de l'Administració de la Universitat de València i es va desenvolupar amb el següent programa:

10:00 Inauguració

LA INTEGRITAT A LES CCAA I AL ESTAT  

10:30 Conferència 1: La integritat a Espanya: estat de la qüestió i perspectives de futur  Manuel Villoria Mendieta, catedràtic de Ciència Política i de l’Administració Universitat Rey Juan Carlos de Madrid.

11:00 Conferència 2: La integritat i la transparència en les Comunitats Autònomes Zulima Pérez Seguí, professora de Dret Constitucional Universitat de València.

11:30-11:50 Descans.

LA INTEGRITAT ALS GOBERNS LOCALS

11:50 Conferència 3: La integritat i la transparència als Governs Locals Raquel del Valle, professora de Ciència Política o de l’Administració Universitat de València.

12:20 Conferència 4: La integritat i la transparència als municipis de la Comunitat Valenciana Borja de Colón de Carvajal, cap de servei d’Administració e Innovació Pública Diputació de Castelló.  

12:50 Taula redona: La integritat i la transparència als ens locals. 

14:00 Clausura 

Cartell del seminari