càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians convoca la tercera edició del Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià

  • 20 de juny de 2019
La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians convoca la tercera edició del Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià

Ja s’ha publicat la Resolució de la convocatòria i les bases que regulen la tercera edició del Concurs de Fotografia de Paisatge Valencià, que organitza la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és fomentar la divulgació dels paisatges valencians premiant fotografies sobre qualitats paisatgístiques (ecològiques, culturals, estètiques, històriques, simbòliques, patrimonials, etc.) de la Comunitat Valenciana. El jurat atorgarà un primer premi de 500 euros, un segon premi de 300 euros i un tercer premi de 200 euros.

Poden participar en el concurs estudiants i persones titulades de qualsevol de les universitats públiques valencianes (Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat Miguel Hernández, Universitat Jaume I i Universitat d’Alacant). Cada concursant pot participar amb un màxim de cinc fotografies. Només s’acceptaran fotografies en color, que han de lliurar-se en dos formats (ambdós obligatoris): paper fotogràfic i digital.

El termini de presentació començarà l’endemà de la publicació de la resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) i es tancarà el 21 d’octubre de 2019.

Més informació a l’enllaç.