càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitza un seminari sobre societat civil i paisatge

  • 27 d’octubre de 2017
Image de la noticia

Els pròxims dies 9 i 10 de novembre tindrà lloc el seminari internacional Societat civil i paisatge. El paper de les organitzacions no governamentals, organitzat per la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València.

Les Organitzacions no Governamentals no tenen únicament el seu impacte quant a col·laboració, cooperació i ajuda als més necessitats, sinó que també deixen la seua marca en la mesura en què implementen la seua acció en matèria de paisatge, territori i patrimoni. En aquest seminari participaran tant acadèmics com gestors de l’administració pública per a parlar sobre els conceptes, valors, polítiques i instruments de paisatge que fan efectiva la Convenció Europea del Paisatge en la Comunitat Valenciana i en Espanya.

Aquesta trobada es dividirà en tres mòduls principals. Els dos primers, d’un caràcter més teòric en el qual tindran lloc presentacions, conferències i taules redones, se celebraran en la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València. Per la seua banda, el tercer mòdul tindrà un format d’eixida al camp per la comarca de l’Alt Palància.

En aquests enllaços pots consultar tota la informació sobre el seminari i emplenar el formulari d’inscripció.